appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Sanne Wallis de Vries met moeder Sity de Boer over Loket Leros

vrijdag 13 november 2015, 12:00 uur

Al jarenlang woont Sity de Boer een groot deel van het jaar genoeglijk op het Griekse eiland Leros. In het huis van haar zoon Ruard. En toen kwamen de vluchtelingen, met honderden per dag tegelijk. Sity ging helpen en ineens zag haar leven er heel anders uit. Dochter Sanne Wallis de Vries en zoon Ruard deden ondertussen een duit in het zakje door de stichting Loket Leros op te richten. 


Sity de Boer is net terug uit Leros en zit samen met Sanne Wallis de Vries in de studio van De Nieuws BV om te praten over de stichting. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1