appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Wordt gezond eten te moeilijk gemaakt?

maandag 9 november 2015, 13:03 uur

Het brood is te zout, de hagelslag te zoet en van knakworsten krijg je kanker. De voedingtrends en adviezen volgen elkaar in hoog tempo op. En ze zeggen allemaal iets anders. Is melk nou goed of slecht? En hoe zit het met koolhydraten of superfoods? We houden ons steeds meer bezig met onze voeding. Maar slaan we niet door met alle adviezen? Eric praat erover met drie deskundigen: Samefko Ludidi, Nanette Booij en Huib Stam!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1