appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Luister terug

De "Dark Lord of Big Data" Eduard Nandelall over politiek campaignen

maandag 12 juni 2017

DENK kwam met 3 zetels nieuw in de Kamer. Een van hun geheimen? Een geoliede internetcampagne van de "Dark Lord of Big Data" en directeur van OptimusAd Eduard Nandelall. Hij geeft een kijkje onder de motorkap van 21ste eeuw politiek campagne voeren.

Ton Siedsma van Bits of Freedom reageert op het verhaal van Eduard Nandelall, het is voor hem onduidelijk of er een regelgeving moet komen voor het verzamelen van data: het is afwachten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1