appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Oh Oh Den Haag: Kamervragen over bescherming persoonsgegevens

dinsdag 25 november 2014, 13:07 uur

Dinsdag, Kamervragendag! Iedere week schuiven politieke junkies Sywert en Jurjen aan om de gestelde Kamervragen in de Tweede Kamer te duiden. Welke partij stelde de meeste vragen aan ’t kabinet? En welke vragen zijn interessant om wat verder uit te pluizen? 

D66-Kamerlid Gerard Schouw stelde vragen over de bescherming van persoonsgegevens: als de overheid steeds meer van die gegevens opslaat, hoe zit het dan met privacy? En worden die gegevens wel rechtmatig verzameld en veilig bewaard? Jurjen en Sywert leggen de vraag, en het antwoord aan PvdA-Kamerlid Astrid Oosenbrug onder de loep. 

Meer zien? Bezoek de website van De Nieuws BV

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1