appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentator: Patrick Lodiers

Luister terug

Uitgezette Olga Andropova: 'Ik ben in paniek en een beetje depressief'

maandag 9 juli 2018

Afgelopen zaterdag is de familie Andropov Nederland uitgezet. Het gezin dat bestaat uit vader Victor, moeder Olga en de drie in Nederland geboren kinderen: Maxim van 14, Denis van 10 en Arina van 5 jaar.  Ze kwamen oorspronkelijk uit Oekraïne, maar woonden al 17 jaar - deels illegaal - in Nederland. 

Eind juni werden ze opgepakt en in vreemdelingendetentie gezet. Een ruime week van acties en petities heeft niet mogen baten. Zaterdag zijn ze op het vliegtuig naar Kiev gezet. In De Nieuws BV vertelt Olga hoe dat is gegaan. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1