appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Kennis van Nu

Neuropsychiater, coach en consultant Theo Compernolle

zondag 4 oktober 2015, 20:00 uur

Hij begon zijn loopbaan als kinderpsychiater en promoveerde aan de UvA op onderzoek naar stress bij middelbare scholieren. Tegenwoordig is hij consultant en coach en mag hij onder meer IKEA, de Rabobank, vele ministeries, Heineken en KPN tot zijn opdrachtgevers rekenen.

Hij is faliekant tegen multi-tasken, altijd online zijn en kantoortuinen: slecht voor onze hersenen. Pauzes zijn juist essentieel en absoluut geen verloren tijd.

Coen Verbraak in gesprek met Theo Compernolle, neuropsychiater en hoogleraar aan de internationale businessschool CEDEP.

Foto: Alexis Goldman

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1