appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Dagwacht

Waar is Jos?

donderdag 7 december 2017, 05:02 uur

Voor mensen zonder richtingsgevoel biedt een navigatiesysteem uitkomst. Blind kun je koersen op de aanwijzingen van de stem die zich door geen enkele situatie uit het veld laat slaan. Afstanden worden voorgerekend, files worden omzeild; fluitend bereik je je bestemming. Maar wat als je rots in de branding je van het ene op het andere moment in de steek laat? Op zoek naar een onzichtbare vriend.


Onderstroom is een vierdelige serie rondom het thema onzichtbaarheid. Elke aflevering hoor je verhalen die zich niet aan de oppervlakte afspelen, maar waar gebeurd zijn.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1