appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Dagwacht

De Dagwacht - Onderstroom

donderdag 7 december 2017, 04:59 uur

Onderstroom is een programma over het thema onzichtbaarheid. In deze vierdelige serie hoor je verhalen tussen wal en schip; gebeurtenissen die zich niet aan de oppervlakte afspelen, maar waar gebeurd zijn. 


Kunstenaar Michiel Voet vertelt over zijn bijzondere vriendschap met Karim Ramtani, een illegale vluchteling die noodgedwongen meer dan twintig jaar een onzichtbaar leven leidde. Visueel poëet Laser 3.14 kiest er juist bewust voor om onzichtbaar te blijven. Radiomaker Lise Bonduelle onderzoekt of je in deze tijd van smartphones en GPS nog van de radar kunt verdwijnen. En kun je verliefd worden op iemand die je niet ziet? Het overkwam Joyce Vorgers. De Slapende Dichter laat op eigen wijze zijn licht schijnen over het onderwerp onzichtbaarheid.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1