appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

De Dagwacht

De Ommekeer met Bram Bakker (uur 2)

donderdag 29 september 2016, 05:00 uur

Waar komt verslaving vandaan? En hoe genees je verslaafden? In het tweede uur van De Dagwacht, De Ommekeer is psychiater Bram Bakker (1963) te gast. Hij weet alles over het mechanisme van een verslaving. Hij is psychiater bij Zorg van de Zaak en sinds december 2015 medisch directeur bij Rodersana.

Hebt u vragen over het thema verslaving of wilt u Bakker een vraag stellen? Bel dan live met de studio. 0800-1121 en wie weet wordt uw vraag beantwoord tussen 05:00 uur en 06:00 uur op NPO Radio1.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1