Cultuur & Media
VPRO

Oproep Nooit Meer Slapen: kruip in de huid van een recensent

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Oproep Nooit Meer Slapen: kruip in de huid van een recensent

Een film heeft de première net achter de rug, de drukinkt van het boek is amper droog en het openingslint van een tentoonstelling net doorgeknipt. Bijna tegelijkertijd staan recensenten klaar om hun sterren uit te delen. De redactie van Nooit Meer Slapen is juist ook benieuwd naar wat jij van een nieuwe expositie, film of boek vindt.

Vanaf maandag 15 januari gaan de redacteuren van Nooit Meer Slapen met presentator Pieter van der Wielen in gesprek, waarbij zij het oordeel van recensenten afzetten tegen hun eigen mening én die van jou. Lees en kijk je met de redactie mee? Zij horen graag je mening.

Oordeel zelf!

Op 15 januari 2018 bespreekt de redactie het boek De twaalfjarige bruiloft en andere verhalen van Maeve Brennan.
En op 22 januari de film You were never really here van Lynne Ramsey met in de hoofdrol Joaquin Phoenix.
Stuur jouw oordeel uiterlijk vrijdag 13 januari naar: oordeelzelf@vpro.nl

Nooit Meer Slapen

Pieter van der Wielen presenteert maandag tot en met donderdag vanaf middernacht twee uur lang het cultuurprogramma Nooit Meer Slapen op NPO Radio 1. Met in het eerste uur een gast uit de wereld van de cultuur of de actualiteit. In het tweede uur reportages over literatuur, beeldende kunst, theater en film, én een dagelijkse beschouwing van een auteur die de realiteit benadert vanuit een fictief verhaal. Op vrijdagavond begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 00.30 uur. Elfie Tromp is dan de presentator.

Ster advertentie
Ster advertentie