Cultuur & Media
AVROTROS

Humberto Tan: 'Ik ben tevreden met mijn keuze over VTBL'

foto: Miss Podcastfoto: Miss Podcast
  1. Nieuwschevron right
  2. Humberto Tan: 'Ik ben tevreden met mijn keuze over VTBL'

Humberto Tan was de eerste gast bij Miss Podcast. In het gesprek met presentator Mischa Blok is hij openhartig over zijn jeugd, zijn carrière en zijn eigen kinderen.

Humberto verhuisde op zijn vierde al van Suriname naar Nederland en werd opgevoed door een alleenstaande moeder. Zijn vader bleef achter in Suriname. 'Ik neem het hem niet kwalijk, soms lopen dingen gewoon zo.'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hij was tevreden over zijn keuze voor het voetbalprogramma VTBL op RTL 7. De talkshow was maar een half jaar op televisie te zien. Ondanks dat heeft Humberto geen spijt van zijn keuze voor het programma. 'Niet alles zal lukken, je hebt geen garantie op succes.'

Humberto was al vroeg zelfkritisch. In 1987 zat hij al in een panel in het programma van Sonja Barend. Na iedere uitzending noteerde hij in een schriftje hoe hij zelf vond dat de uitzending ging. Vaak noteerde hij dan een slechter cijfer voor zichzelf dan voor de uitzending als geheel.

Podcasts recenseren

Mischa vroeg Humberto om twee podcasts te luisteren. Vanwege zijn passie voor fotografie luisterde hij naar de podcast van De Morgen met als gast fotograaf Stephan Vanfleteren. Humberto gaf de podcast maar drie van de vijf sterren. 'Het is een monoloog, je hebt geen interactie, hij wordt niet gechallenged.

Daarnaast luisterde hij ook naar de Ben Tiggelaar Podcast van BNR Nieuwsradio. 'Ik heb het geluisterd in bed, maar ik merkte na tien minuten al dat ik andere dingen ging doen'. Deze podcast gaf hij twee sterren.

Luister de hele aflevering hier terug.

Meer Miss Podcast?

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie