appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Viral van de Week: kijken naar een dood hert

schermafbeelding
zaterdag 2 februari 2019 | EO | Julia ter Beek Twitter

In Dit is de Zaterdag bespreken we elke zaterdag tussen 06.00 en 07.00 uur het nieuws uit de verse weekendkranten. Dit doen we met een panel vol jonge journalisten en opiniemakers. Ook nemen we de laatste trends op de sociale media door. 

Redacteur Julia ter Beek speurt wekelijks alle sociale media af en deze week stuitte ze op een wel heel bijzondere vondst, namelijk De KadaverCam. Een LiveStream waarin je live kan meekijken naar het kadaver van een dood hert. Het klinkt luguber maar het valt alles mee:

Luister het fragment terug:

De KadaverCam

Benieuwd naar deze 'verfrissende' LiveStream?

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deze LiveStream is een initiatief van Omroep Gelderland, Staatsbosbeheer, Buitengewoon en ARK Natuurontwikkeling

Luister hier de hele uitzending van Dit is de Zaterdag terug.

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1