appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De Mediaweek: hackende Russen, talkshowgedoe en haperende radiotechniek

ANP
zondag 7 oktober 2018 | MAX | Sjors van Veen

De afgelopen week beheersten hackende Russen, de afscheid nemende Alexander Pechtold en het overlijden van Charles Aznavour de mediaweek. In de Perstribune zette Ron Vergouwen alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week week op een rij. Met verder aandacht  voor huilende talkshowgasten en haperende radiotechniek. 

De Mediaweek

De Media-archieven: actie!

Hilversum kent een geschiedenis van omroepacties. Programma's verdwijnen soms als gevolg van bezuinigingen of omroeppolitiek... en dan is het tijd voor actie! Elke week zoekt mediadeskundige Ron Vergouwen in de archieven van televisie, radio, krant en internet naar opmerkelijke fragmenten en artikelen.

De Media-archieven: actie!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1