Cultuur & Media

Deelnemer aan geheime NPO Radio 1 quiz: ' Ik heb me niet voorbereid'

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Deelnemer aan geheime NPO Radio 1 quiz: ' Ik heb me niet voorbereid'

[AVROTROS] In het NPO Radio 1-programma APP RADIO wordt iedere week de 'Geheime NPO Radio 1 Quiz' gespeeld, waarbij een luisteraar geheel onbewust en/of ongewild meespeelt. Op slinkse wijze krijgt de luisteraar drie vragen voorgeschoteld die over NPO Radio 1 gaan. Arno belde aanvankelijk de studio op om zijn mening te geven over de stelling 'Er moet meer technieuws op NPO Radio 1 te horen zijn'.

Deelnemer aan geheime NPO Radio 1 quiz: 'Ik heb me niet voorbereid'

Nadat Arno had aangegeven dat er wat hem betreft inderdaad meer technieuws te horen mag zijn op NPO Radio 1, werd hij - zonder dat hij dit wist - deelnemer aan de geheime NPO Radio 1 quiz.

  1. Wie presenteert ook alweer dat programma op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur?
  2. Hoe heet dat programma ook alweer iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur?
  3. Wat is de naam van het evenement wat er nu voor zorgt dat NPO Radio 1 in de middag anders klinkt?

Helaas, Arno wist op geen enkele vraag van de in totaal drie vragen het juiste antwoord te geven en liep daarmee de weekprijs mis.

Toen presentatoren Jacob de Vries en Mischa Blok hem lieten weten dat hij zojuist had meegespeeld met de geheime quiz, bleef het geruime tijd stil aan de andere kant van de lijn. Vervolgens liet hij verbaasd weten: "Ik heb me niet voorbereid. En omdat ik net wakker ben, ben ik niet zo scherp als anders."

Weet jij antwoord op de drie vragen? Luister het gesprek hierboven voor de antwoorden.

APP RADIO

In het NPO Radio 1-programma APP RADIO krijgen luisteraars iedere vroege donderdagochtend tussen 04.00 en 06.00 uur de kans om hun mening te geven over hun zender NPO Radio 1. Wil jij ook reageren op de stellingen en je mening geven over de programma's op NPO Radio 1, doe dat dan via de NPO Radio 1 App of bel tijdens de uitzending op 0800-1121. APP RADIO wordt gepresenteerd door Mischa Blok en Jacob de Vries.

Ster advertentie
Ster advertentie