appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Bureau Sport Oranjevrouwen

Presentatoren

Erik Dijkstra

Erik Dijkstra presenteert samen met Frank Evenblij de radioversie van het programma Bureau Sport, elke vrijdag van 13:30 uur tot 14:00 uur.

Erik Dijkstra maakt al enkele jaren samen met Frank Evenblij het programma Bureau Sport. Erik vindt het jammer dat zijn eigen sportcarrière nooit helemaal uit de verf is gekomen. Hij had hier zoveel doping voor over gehad dat hij tot op de dag van vandaag licht zou geven in het donker. Voorts schreef hij een prachtig boek over schaatser Hans van Helden.

Frank Evenblij

Frank Evenblij presenteert samen met Erik Dijkstra de radioversie van het programma Bureau Sport, elke vrijdag van 13:30 uur tot 14:00 uur.

Frank Evenblij maakt al enkele jaren samen met Erik Dijkstra het programma Bureau Sport. Frank is een groot sportliefhebber en bovendien supporter van Willem II. Daar hoor je hem gelukkig nooit over. Zijn grote droom is om Diego Maradona te interviewen, mocht het ooit zover komen is zijn carrière als sportverslaggever geslaagd.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1