appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers

Bureau Buitenland

Alternatief verzet in Rusland

vrijdag 14 oktober 2016, 20:15 uur

In Rusland hebben vrije pers en kritische kunst het zwaar te verduren. Wie het waagt er een andere mening op na te houden en ook nog ‘s te verkondigen, moet uitkijken voor de harde hand van het Kremlin. Maar ook voor die van de kerk, van kozakken én van nationalisten. Is er in het Rusland van Poetin nog wel ruimte voor journalistiek of cultureel verzet? 

Morgen in Amsterdams debatcentrum De Balie gaan Ruslandkenners daarover met elkaar in discussie. En met één van hen nemen we alvast een voorschot: journalist Floris Akkerman.    

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1