appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Bureau Buitenland

Next Europe

dinsdag 23 september 2014, 21:28 uur

Gaat Europa het echt afleggen tegen opkomende machten als China en India, en welke plaats is er dan nog voor de EU op het wereldtoneel? Wat is ervoor nodig dat Europeanen zich betrokken gaan voelen met Brussels beleid?
In zijn nieuwe boek ‘Next Europe’ houdt Joop Hazenberg een pleidooi voor verandering: laat nu eindelijk eens een nieuwe generatie aan het woord! Verslaggever Tijn Sadée ging naar de presentatie van deze oproep tot een omwenteling in de EU, waar ook de Brusselse elite op afkwam.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1