appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Bureau Buitenland duikt datsja in

ANP
donderdag 1 maart 2018 | VPRO | Redactie Bureau Buitenland Twitter

In aanloop naar de Russische verkiezingen ben je van harte welkom in Bureau Buitenlands eigen datsja! De openhaard brandt en de wodka staat koud. De Datsja is een vierdelige serie op NPO Radio 1, vooruitlopend op de herverkiezing van Vladimir Poetin 18 maart aanstaande. En jij kunt er zélf bij zijn om met eigen oren te horen wat je over Rusland moet weten...

Als Poetin wordt herkozen als president van Rusland - en wie twijfelt daar eigenlijk nog aan? - begint hij aan zijn laatste termijn. Hoog tijd om in een aangename en landelijke setting vrijuit te praten over belangrijke thema’s als het Russische buitenlandbeleid, staat er al iemand klaar als opvolger van Poetin en wat motiveert de groep jongeren die zich politiek roert?

Ondanks sancties groeit de economie, maar dat betekent niet dat iedereen daarvan profiteert. Daarom zeker ook aandacht voor de gewone Rus, Ivan met de bontmuts, die voorbij de stadsgrenzen van Moskou of Sint-Petersburg woont.

Vanaf 1 maart ontvangt Bureau Buitenland in zijn datsja een keur aan gasten zoals onder andere: Kremlinkenner Hubert Smeets, voormalig topdiplomaat Adriaan Jacobovits de Szeged, oud-Ruslandcorrespondent Arnout Brouwers en Ruslandkenner Nina Targan Mouravi.

De Datsja

Luister vanavond vanaf 19.00 uur naar het eerste deel van de vierdelige serie van 19 in Bureau Buitenland op NPO Radio 1. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1