appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Margriet van der Linden is 'Looking for Hillary'

Steven van Olphen
maandag 18 juli 2016 | BNN | VARA | De Nieuws BV

In de gloednieuwe podcastserie ‘Looking for Hillary’ gaat Margriet van der Linden deze zomer op zoek naar Hillary Clinton. Meerdere malen schudde ze haar de hand, maar nu wil ze de democratische presidentskandidaat écht leren kennen. Van der Linden reist naar de conventie in Philadelphia en gaat daar op zoek naar de vrouw achter het masker.

Margriet: “Als ik zeg dat ik me al jaren in Hillary Clinton verdiep om een beter beeld van haar te krijgen, gaan de mondhoeken van de meeste mensen omlaag. Niet alleen in Amerika, maar ook hier, in Nederland. Mensen hebben over het algemeen een negatief beeld van haar. Hillary is een relatief gesloten boek, maar ik heb een missie en ben vastberaden: ik wil weten wie de - straks misschien wel machtigste vrouw ter wereld, écht is.”

Margriet van der Linden is nog onderweg, nét als onze podcast! Houd de website daarom goed in de gaten. Luister hier alvast de trailer om in de stemming te komen:

Om dit Souncloud track te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Looking for Hillary - TRAILER

De podcast ‘Looking for Hillary’ start donderdag 21 juli op www.nporadio1.nl. Je kunt je gratis abonneren via iTunes en Stitcher! De serie is vanaf maandag 25 juli om 13.35 uur ook te horen op NPO Radio 1 (BNNVARA).

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1