appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Britse prins Philip (99) overleden

AFP
vrijdag 9 april 2021 | NOS | Redactie

De Britse prins Philip is op 99-jarige leeftijd overleden. De man van koningin Elizabeth overleed vanochtend op Windsor Castle, meldt Buckingham Palace. Volgens het koninklijk paleis is hij "vredig" gestorven.

Volgens het koninklijk paleis is hij vredig gestorven, 3 maanden voor zijn 100ste verjaardag. "De koninklijke familie rouwt samen met mensen wereldwijd over zijn verscheiden", staat in een verklaring van het paleis.

Er zijn nog geen details bekendgemaakt over hoe en wanneer Philip zal worden begraven. De website van het Britse koninklijk huis is uit de lucht gehaald om aanpassingen te verwerken.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1