appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

Corendon: we blijven vliegen op Turkije

Pixabay
zondag 28 juni 2020 | EO | Redactie Dit is de Dag Twitter

Corendon blijft vluchten naar Turkije aanbieden. Dat zei ceo Steven van der Heijden in Dit is de Dag. Premier Rutte had kritiek op Corendon, maar Van der Heijden snapt niet waarom hij 'de gebeten hond' is: "Alleen als anderen ook niet mogen vliegen, zijn wij bereid om onze beslissing te heroverwegen. Gelijke monniken, gelijke kappen."

Luister hier het hele gesprek: Corendon gaat weer vliegen op Turkije

Voor Turkije geldt 'code oranje', wat betekent dat je er eigenlijk alleen naartoe mag als het noodzakelijk is. Premier Rutte noemde het voornemen van Corendon, om vanaf 10 juli weer op Turkije te vliegen, "onverantwoord".

Coronaproof

Van der Heijden vindt dat Corendon juist een extra stap zet voor haar klanten. Eerder kondigde hij in Dit is de Dag aan dat ze 'coronaproof' konden gaan reizen. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders, zegt hij vandaag: "Daar waar andere maatschappijen helemaal niets tegen hun klanten zeggen, ze afleveren op Schiphol en zeggen: 'Zoek het maar uit', gaan wij juist met ze aan de slag."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1