appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: Hoe allerlei systemen ons lui hebben gemaakt

ANP
dinsdag 25 juni 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Een grote KPN-storing, 112 niet bereikbaar, problemen op Utrecht Centraal, een pinstoring in een supermarkt en dat allemaal bij dertig graden.

De Dag #356: Hoe allerlei systemen ons lui hebben gemaakt

Nederlanders zijn er niet aan gewend dat iets misgaat, vertelt hoogleraar Publieke Instituties en Openbaar Bestuur Arjen Boin in podcast De Dag.

Met techredacteur Joost Schellevis en hoogleraar Boin bespreken we wat er gisteren en vandaag gebeurde in Nederland, wat we mogen verwachten van de overheid en hoe we onszelf afhankelijk hebben gemaakt van allerlei systemen. Boin: "Daar zijn we lui door geworden. Organisaties, maar wijzelf ook."

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, iTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1