appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Storing Albert Heijn grotendeels opgelost: meeste kassa's doen het weer

ANP
dinsdag 25 juni 2019 | NOS | Redactie

De grote kassastoring bij Albert Heijn is grotendeels opgelost. De reguliere kassa's bij de supermarkten konden tijdelijk niet gebruikt worden. De boodschappen konden tijdens de storing alleen via de selfscanners worden afgerekend.

Volgens Albert Heijn zijn de kassa's gereset en is het probleem daarmee voor een groot deel verholpen. Tientallen vestigingen zijn weer open. De verwachting is dat de rest van de vestigingen snel volgt.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee weken geleden had Albert Heijn al te maken met een landelijke pinstoring. Die werd toen veroorzaak door het uitvallen een firewall van KPN. Er stonden lange rijen bij de kassa en de schade voor Ahold liep in de miljoenen.

Albert Heijn zegt dat er geen verband is tussen huidige storing en de storing van twee weken geleden. Ook heeft het niets te maken met de grote storing bij KPN van gisteren.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1