appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Hagenaar opgepakt om moorden Brunssummerheide en Scheveningse Bosjes

Politie
donderdag 9 mei 2019 | NOS | Redactie

De politie heeft woensdagavond in Zuid-Limburg de 27-jarige Thijs H. opgepakt, die wordt verdacht van de moord op twee mensen op de Brunssummerheide. Mogelijk heeft hij deze week ook een vrouw omgebracht in de Scheveningse Bosjes in Den Haag.

Verslaggever Julian Buijzen van L1 over de verdachte

H. zit vast in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Volgens de politie verblijft H. regelmatig in Zuid-Limburg.

Gisteren werden op de Brunssummerheide, ten noorden van Heerlen, de lichamen gevonden van een 63-jarige vrouw en een 68-jarige man. Volgens een wandelaar die een van de twee vond, hadden ze steekwonden.

Afgelopen zaterdag werd in de Scheveningse bosjes het lichaam van een 56-jarige vrouw gevonden. Ook in deze zaak vermoedde de politie al snel een misdrijf en werd een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing opgericht om de dood te onderzoeken.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1