appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

B.V.S.C.

Presentator: Wouter Bouwman

Luister terug

Een mini-college over Federer door Kristie Boogert

dinsdag 20 april 2021

Dit weekend kwam er een bericht naar buiten dat vele tennisharten sneller liet kloppen: "Dag allemaal, ik laat even weten dat ik in Geneve en Parijs zal spelen. Tot die tijd ga ik trainen, ik kan niet wachten!" Was getekend, Roger Federer. 

Misschien wel de beste tennisser aller tijden, gaat trainen om er een prachtige tenniszomer van te maken. Heerlijk om je op te kunnen verheugen, zo vindt ook oud-toptennisser en tenniscommentator Kristie Boogert. In B.V.S.C. vertelt zij aan de hand van bijzondere matchpoints wat Federer zo goed maakt. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1