appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

B.V.S.C.

Presentator: Roelof de Vries

Luister terug

Waarom wil Curaçao een eigen honkbalteam?

woensdag 24 februari 2021

Honkbal is een van de sporten waar Nederland een van de beste landen ter wereld in is.  En dat hebben we voornamelijk te danken aan de spelers uit Curaçao.

Tot nu is er een zogenaamd 'koninkrijksteam', met spelers uit Nederland en de overzeese gebieden zoals Curaçao .. Maar juist dat land is nu bezig met het formeren van een eigen team!

Waarom wil Curaçao dit, en wat betekent dit voor het Nederlandse honkbal? We vragen het aan Paddy Roomer, de commercieel directeur van de Curaçaose honkbalbond.  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1