appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Argos

Presentator: Eric Arends

Luister terug

Journalistieke rechercheurs in de regio: podcastmaker Marjolein Knol

zaterdag 15 augustus 2020

In een driedelige zomerserie zetten we in Argos onderzoeksjournalistieke?podcasts in het zonnetje. Er wordt veel moois gemaakt door regionale onderzoeksjournalisten en het zou zonde zijn als de rest van Nederland daar niet van kan meegenieten.??? We kozen voor podcasts die in aard en methode een beetje lijken op zaken waar we in Argos mee bezig zijn of?die vanwege originaliteit?in de prijzen vielen.??

In de tweede aflevering bespreken we: Binnen de muren?- hoe (over)leef je in de gevangenis? Journalist Marjolein Knol mocht vrijwel zonder beperkingen een half jaar rondkijken in de gevangenis Essenheem in Veenhuizen. In Argos vertelt ze over de zevendelige podcastreeks die ze maakte voor RTV Drenthe over het leven binnen de muren van ‘misschien wel de beste bajes van Nederland’.

Luister hier de eerste aflevering terug.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1