appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Argos

Inspectie voor de Gezondheidszorg vleugellam

zaterdag 2 juli 2011, 12:15 uur

Baby Jelmer wordt vlak na zijn geboorte geopereerd aan zijn darmen. Hij komt met een zware hersenbeschadiging uit de operatie. Het kinderziekenhuis in Groningen geeft geen openheid van zaken. Vier jaar na dato heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) het onderzoek naar deze zaak nog steeds niet afgerond. De inspecteur die het onderzoek aanvankelijk deed, is van de zaak gehaald en zijn eindrapport teruggetrokken.

Argos over een ziekenhuis dat geen openheid geeft en over een vleugellamme Inspectie die meer bezig lijkt met de belangen van het ziekenhuis, dan met de veiligheid van patiënten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1