appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume
STER Advertentie

Nieuwe podcast: Vroege Vogels in 30 minuten

ANP
zaterdag 12 januari 2019 | BNNVARA | Redactie

NPO Radio 1 heeft een nieuwe podcast in de collectie! Het BNNVARA programma Vroege Vogels maakt vanaf deze week iedere week een 30 minuten versie van het populaire natuurprogramma. De podcast wordt gepresenteerd door Henny Radstaak en Katinka Rus. In de eerste aflevering: de wolf.

#1 Wat doen we met de wolf?

Wat doen we met de wolf?

Het is bijna officieel: de wolf heeft zich definitief weer in Nederland gevestigd. Daar is niet iedereen blij mee. Vooral schapenhouders zijn bang dat wolven, op zoek naar voedsel, veel schade aan hun kuddes aanrichten. Wat doen we dus met de wolf? In deze aflevering de visie van een schapenhouder, zoogdierexperts, een boer, een natuurfilosoof en een historicus.

Vroege Vogels in 30 minuten

De hoogtepunten uit de wekelijkse radio-uitzending van Vroege Vogels, samengevat in een half uur. Op een rijtje gezet en gepresenteerd door Henny Radstaak en Katinka Rus. Abonneer je via nporadio1.nl/podcasts of via iTunes en Stitcher. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1