appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Gevaarlijke vakantiebestemmingen

Het is bijna overal vakantie! Voor sommigen betekent dat kamperen in Frankrijk, zonnen op het Spaanse strand of lekker fietsen op de Waddeneilanden, maar de studiogasten van vandaag denken daar wel anders over. Hun passie voor reizen is groter dan de angst voor eventuele risico’s op gevaarlijke situaties. En dat gaat ze niet allemaal goed af. 

In de studio zit Caspar Steinebach, met zijn organisatie Culture Road organiseert hij reizen naar landen zoals Noord Korea, Afghanistan, Pakistan en Cuba. 

Ook in de studio is Linda Hoekstra, zij bezoekt voor haar werk landen waar toeristen liever wegblijven. Overigens bezoekt ze die landen ook in haar vrije tijd en daar blogt ze over. En in de studio Michelle Vriesema, zij dacht afgelopen jaar het veilige Thailand te bezoeken maar ze kreeg de schrik van haar leven toen ze op een kruispunt stond waar een aanslag plaatsvond.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1