appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast

De mysterieuze wereld van 'Wietolie'

Afgelopen week deed het terminale gemeenteraadslid in Tynaarlo, genaamd Oscar Rietkerk, vanuit zijn sterfbed zijn verhaal. Sinds het begin van zijn ziekte gebruikt hij wietolie. Dat helpt hem bij het dragelijk maken van de pijn. Steeds méér mensen maken er gebruik van deze medicinale vorm van cannabis.. maar wat is het nou eigenlijk?


Onze redacteur Stef dook onder.. in de wereld van Nederlandse wietolie.. en ging langs bij Rinus Beintema! Hij is de bekendste cannabisactivist van Nederland én oprichter van sociaal cannabisplatform 'Suver Nuver'. En toevallig was er nét een informatiemiddag aan de gang..

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1