appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Sharon Dijksma (PvdA) en Hans Biesheuvel (ONL)

PvdA-staatssecretaris Sharon Dijksma en voorzitter Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland zijn zaterdag te gast in Kamerbreed. Kees Boonman praat met hen over de formatie, de arbeidsmarkt en duurzaamheid.


De vakbonden en werkgevers schoven deze week aan bij onderhandelingen over de formatie. Een akkoord is nog lang niet in zicht. Welke oplossingen heeft Biesheuvel voor zijn collega's? En wat wil Dijksma, demissionair staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, de onderhandelende partijen aan de formatietafel meegeven op het gebied van duurzaamheid?
In Kamerbreed is de blik niet alleen op de toekomst, maar ook op de afgelopen kabinetsperiode. Wat heeft staatssecretaris Dijksma op het gebied van duurzaamheid wel en niet voor elkaar kunnen krijgen? En in hoeverre hebben volgens Biesheuvel de ondernemers bijgedragen aan een duurzamere economie?
Kamerbreed, elke zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1