appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Een persoonlijk gesprek met mr. Bol.com, Daniel Ropers

woensdag 23 augustus 2017

Na 19 jaar bij Bol.com vertrekt directeur Daniel Ropers. Hoewel het nooit zijn ambitie was om ‘de baas’ te worden van een bedrijf, groeide Bol.com onder zijn leiding uit tot een van de grootste webwinkels van Nederland.

Het roer gaat om en hij gaat naar een wetenschappelijke uitgeverij. Ropers kreeg wetenschap met de paplepel ingegoten. Hij ziet het nog voor zich hoe zijn vader in zijn onderbroek door de huiskamer sprong toen zijn onderzoek in Nature werd gepubliceerd.

Hoe neemt hij afscheid? En wat verwacht hij voor de toekomst? Een persoonlijk gesprek met vertrekkend directeur Bol.com Daniel Ropers.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1