appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen

Mark Rutte

DE LAATSTE UITZENDING VAN KAMERBREED MET KEES BOONMAN

In de laatste door Kees Boonman gepresenteerde uitzending van Kamerbreed is premier Mark Rutte te gast.Hij is sinds 2006 leider van de VVD en volgde Jan Peter Balkenende op als premier in 2010. Hij was daarmee de eerste liberale minister-president in honderd jaar. Rutte formeerde in dat jaar een kabinet met het CDA dat gedoogd werd door de PVV. Nadat dit kabinet voortijdig viel, regeerde hij vijf jaar met de PvdA.Na een zeven maanden durende formatie leidt hij nu zijn tweede kabinet,bestaande uit VVD, CDA, D66 en ChristenUnie.

Kees Boonman praat met premier Rutte over Europa, de staat van het land, de economische situatie, het verbrokkelde politieke landschap en zijn politieke drijfveren.

Kamerbreed, zaterdag 16 december, van 13 tot 14 uur op NPO Radio 1 en NPOPolitiek

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1