appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Gesjoemel met ibéricoham

Een van de meest befaamde Spaanse delicatessen is in opspraak geraakt : de ibérico-ham, de gedroogde ham die over de hele wereld geëxporteerd wordt. Want het merendeel van de ham die als peperdure ibérico verkocht wordt, blijkt in werkelijkheid geen ibéricoham te zijn. Dat gaat ten koste van de smaak, maar niet bepaald van de inkomsten van de vleesfabrikanten.

Lex Rietman in Spanje. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1