appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster

De Dagwacht - Op Campagne!

In maart staat De dagwacht in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Presentatoren Simone Tukker en Cas de Jong gaan samen met politiek journalist Miriam Heijinga (EenVandaag) op zoek naar de verhalen achter de gemeentepolitiek.

Deze eerste uitzending aandacht voor jongeren en politiek. Want is de gemeenteraad eigenlijk niet veel te stoffig voor iemand onder de 25?

Te gast zijn Sebastiaan Rood van Groen Links Utrecht en Stijn de Vreede van VVD Delft, twee jonge en ambitieuze politici die het onzin vinden dat lokale politiek stoffig zou zijn en staan te trappelen om aan de slag te gaan in hun gemeente. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1