appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

1 op Straat

Volkert van der G. heeft woning (Apeldoorn)

woensdag 11 juni 2014, 20:00 uur

Apeldoorn. Vandaag heeft burgemeester John Berends de bewoners van de binnenstad op de hoogte gesteld dat Volkert van der G. bij hun in de buurt woont. Daarmee ontketende hij op deze nieuwsluwe dag vlak voor het WK een mediacircus. Dankzij de burgermeester hangt heel Hilversum vandaag rond in de wijk waar Volkert vermoedelijk woont. De bewoners worden om half zes bijgepraat bij een bijeenkomst en om zeven uur is er een persconferentie. Wat heeft de burgemeester bewogen? Waarom moeten wij met zijn allen weten waar Volkert woont? En wat vinden de Apeldoorners ervan?

Rob Oudkerk praat hierover met Bonnie ten Damme van Progressief Sociaal Apeldoorn, Dries Mosch raadslid van Leefbaar Rotterdam, Bart van der Sloot onderzoeker aan de UVA en bewoners van de wijk.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1