appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

1 op 1

Presentator: Sven Kockelmann

Reinier Castelein (vakbond De Unie): 'politici, blijf van salarissen af'

maandag 27 april 2020

Reinier Castelein (vakbond De Unie): "Politici, blijf van salarissen af". Dit stelt hij in het programma '1op1' van Sven Kockelmann. 


"Blijf anderhalve meter van mijn CAO vandaan", zegt de vakbondsman Castelein. Dit zegt hij naar aanleiding van de eisen die politici stellen aan de staatssteun voor bedrijven. "het is de afgelopen jaren overheidsbeleid geweest om Nederland tot een belastingparadijs te maken. Ook medewerkers van de bedrijven die daarvan gebruik hebben gemaakt, hebben recht op bescherming." 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1