appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

1 op 1

Nieuwe Commissaris Noord-Holland: 'Zorgen om draagvlak klimaatplannen'

vrijdag 11 januari 2019, 11:52 uur

Arthur van Dijk is sinds deze week Commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland. Hij volgt Johan Remkes op, die meer tijd wil doorbrengen met zijn familie.  

Er komen een aantal grote dossiers op hem af, zoals de groei van Schiphol en de implementatie van het klimaatakkoord. “Iedereen is het erover eens dat er maatregelen moeten worden genomen, maar er zijn zorgen over hoe dat gaat. Het is belangrijk dat er draagvlak voor komt in de raden en staten”, vindt Van Dijk.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1