appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

1 op 1

Nieuwe Commissaris Noord-Holland: 'Zorgen om draagvlak klimaatplannen'

vrijdag 11 januari 2019, 11:52 uur

Arthur van Dijk is sinds deze week Commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland. Hij volgt Johan Remkes op, die meer tijd wil doorbrengen met zijn familie.  

Er komen een aantal grote dossiers op hem af, zoals de groei van Schiphol en de implementatie van het klimaatakkoord. “Iedereen is het erover eens dat er maatregelen moeten worden genomen, maar er zijn zorgen over hoe dat gaat. Het is belangrijk dat er draagvlak voor komt in de raden en staten”, vindt Van Dijk.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1