appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend

1 op 1

Pulsvissers houden vol: CDA organiseert actiedag

donderdag 25 januari 2018, 11:53 uur

In Scheveningen komen kottervissers, reders en ondernemers bijeen voor de actiebijeenkomst: Red de Vissers. 1 op 1 met CDA-Kamerlid Jacco Geurts, visserijbioloog Andriaan Rijnsburg en Greenpeace activist Pavel Klinckhamers.

Het Europees Parlement stemde vorige week voor een verbod op pulsvisserij. Nederlandse vissers investeerden de afgelopen jaren miljoenen in die techniek. Franse vissers klagen dat er daardoor niets meer te vissen valt.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1