appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

1 op 1

Presentator: Sven Kockelmann

Luister terug

Marijnissen: 'Werkdruk in onderwijs en zorg stijgt verder door corona'

woensdag 11 maart 2020

SP-leider Marijnissen maakt zich grote zorgen over de werkdruk in de zorg, het onderwijs en bij de politie. 'Dit kabinet geeft wel extra geld maar nergens is het structureel' zegt Lilian Marijnissen. 


Virus
Marijnissen denkt dat het coronavirus voor een extra grote werkdruk zorgt. Dat komt bovenop de druk die er al ligt bij veel banen in de publieke sector. 'De publieke zaal is onze zaak' zegt Marijnissen. 'Je ziet dat veel partijen terugkomen op beslissingen die ze genomen hebben in het verleden over bijvoorbeeld de zorg. Wij hebben er altijd voor geknokt' zegt Marijnissen die als de leden het willen graag lijsttrekker wil worden van de SP. 


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1