appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

woensdag 24 mei

De onderhandelaars moeten ophouden met kinnesinne en serieus gaan onderhandelen

Vandaag te gast: Kees Boonman, politiek commentator

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

De formatie zit muurvast. Een motorblok met GroenLinks was al niet gelukt, alhoewel de PvdA eraan twijfelt of ze echt tot het spreekwoordelijke gaatje zijn gegaan. D66 ziet niets in de ChristenUnie en daar is die laatste partij het eigenlijk wel mee eens. De SP heeft zo hard geroepen dat die nooit, nooit, maar echt nooit met de VVD wil, dat Roemer met goed fatsoen niet meer kan bijdraaien.

En ook Lodewijk Asscher, die de deur eerst nog op een heel klein kiertje hield, heeft zich nu wel heel diep ingegraven in zijn nee. Hoewel volgens peilingen zijn achterban vóór regeren zou zijn, net als voormalig campagneleider van Wim Kok Dig Istha vanochtend trouwens in de Volkskrant. Zelfs informateur Schippers weet het even niet meer. Hoe moet het nu verder?

 

Vorige pagina