appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

dinsdag 23 mei

Het is onmogelijk ons volledig te beschermen tegen terreur

Vandaag te gast: Pieter Cobelens oud-directeur MIVD

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

In een concertzaal in Manchester ontplofte een bom tijdens een optreden van Ariana Grande. Het gaat vermoedelijk om één dader, met een geïmproviseerd explosief in een rugzak. En dus buigen we ons opnieuw over de vraag: had dit voorkomen kunnen worden?

Die vraag is bij deze specifieke aanslag nog niet afdoende te beantwoorden, maar in het algemeen groeit wel het besef dat je geweld door individuen bij openbare gelegenheden gewoon niet altijd voor kunt zijn. Zelfs als je de geheime diensten uitbouwt tot on-Nederlandse proporties, zelfs als iedereen, overal waar veel mensen zijn, gefouilleerd moet worden.  

Vorige pagina