appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Premtime

MBO’ers en de maatschappij (Amsterdam)

maandag 12 september 2011, 10:30 uur

PREMtime staat vandaag bij het ROC van Amsterdam.
Waarom zijn MBO’ers ondervertegenwoordigd als het gaat om maatschappelijke participatie? Waarom zie je ze niet in het bestuur van de FNV, de SER en slechts sporadisch in de Tweede Kamer? De Slinger is een platform wat hier verandering in wil brengen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Prem praat er vandaag over met Kristel Logghe en Mickey Huibregtsen van de Slinger. Maar ook Ferry Broek van de JOVD en Dennis Chafiâ van het CDJA vertellen wat zij doen om MBO’ers te betrekken bij de politiek.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1