appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

OVT

De geheimen van Sotsji

zondag 9 februari 2014, 10:12 uur

De olympische winterspelen in Sotsji zijn net begonnen. Maar wat is het eigenlijk voor een gebied, in welke streek ligt dit hobbystadje van Poetin? Schrijver Arnold van Bruggen reisde vijf jaar lang met fotograaf Rob Hornstra door de regio. Hij schreef er 'De Geheime Geschiedenis van Khava Gaisanova' over. De auteur komt vertellen over het ontembare gebied rond Sotsji, de Noord Kaukasus, haard van burgeroorlogen, vetes en overheidsgeweld.
Stalin en de aan vrouwen en meisjes verslaafde Beria hadden er hun vakantiehuisjes en wat het sovjetregime ook probeerde, werkelijk russificeren liet de streek zich niet. Een geschiedenis van een mislukking.

Vorige pagina