appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

Willemijn Veenhoven

Na haar VWO diploma te hebben gehaald in Amsterdam, waar Willemijn opgroeit, stopt ze voortijdig met haar studie Rechten, Cultuur en Beleid. Via de NCRV rolt ze als redacteur de journalistiek in. Bij zowel 3FM als Radio 1 werkt ze als verslaggever en presentator, voor onder andere Stand.nl.

Na een aantal jaren maakt ze de overstap naar BNN, waar zij BNN Today presenteert. In de zomer van 2012 presenteert Willemijn Veenhoven afwisselend met Tijs van den Brink en Felix Meurders het ochtendprogramma van de Radio 1 Sportzomer.

Sinds januari 2014 presenteert ze met Felix Meurders De Nieuws BV .
Daarnaast is Willemijn af en toe tafeldame bij De Wereld Draait Door.

Vorige pagina