appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

Wieger Hemmer

Tijdens zijn studententijd werkt Wieger op de sportredactie van RTV Oost. Na zijn studies geschiedenis en journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen gaat hij aan de slag bij de IKON als verslaggever binnen- en buitenland bij De Andere Wereld op Radio 1.

In 2010 maakt hij de overstap naar omroep WNL. Daar is hij de vaste verslaggever voor het programma Avondspits op NPO Radio 1 om vervolgens door te stromen naar tv. Daar maakt hij (live-) reportages voor Vandaag de Dag en was hij verantwoordelijk voor de rubriek 'Het weekendgevoel van', iedere week te zien in het programma WNL op Zondag. Sinds januari 2014 presenteert hij daarnaast WNL Opiniemakers, op NPO Radio 1.

Vorige pagina