appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

Jeroen Stomphorst

Na zijn studie Journalistiek Management aan de School voor Journalistiek begint Jeroen in 1998 zijn carrière als nieuwslezer bij Radio 3FM. Hier ontwikkelt hij zich enorm en wordt hij specialist in de sport. In die periode wordt het team van 3FM Nieuws onderscheiden met de Marconi-Award voor het beste informatieve programma.

In 2005 maakt Jeroen Stomphorst de overstap naar de televisie en stopt hij als nieuwslezer. In dat jaar begint hij, tegelijkertijd met Henry Schut, als redacteur en nieuwe presentator bij Studio Sport. In 2005 stapt hij na zeven jaar nieuws over naar de sportafdeling. Hier is hij, behalve presentator van NOS Studio Sport, sinds 2007 ook één van de vaste presentatoren van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Vorige pagina