Opinie & Commentaar

Erben Wennemars: Als Feyenoord geen kampioen wordt, eet ik mijn schoen op

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben Wennemars: Als Feyenoord geen kampioen wordt, eet ik mijn schoen op

Erben Wennemars was afgelopen zondag ook helemaal klaar voor het kampioenschap van Feyenoord. Het liep anders, maar Erben denkt dat Feyenoord gewoon de schaal pakt aanstaande zondag.

"Feyenoord wil alleen maar kampioen worden, omdat ze uit de dood opstaan." Niet omdat ze de beste zijn of het mooiste voetbal spelen. Dat zegt Erben Wennemars in zijn nieuwste 'Uitlopen met Erben'. Hij is er zo zeker van dat hij, op uitdaging van een redacteur, wel wil beloven dat hij zijn schoen opeet als Feyenoord het niet zal redden aanstaande zondag 14 mei tegen Heracles.

Confetti voor Jan Smit

Erben was afgelopen weekend bij Heracles - ADO Den Haag waar afscheid werd genomen van voorzitter Jan Smit, die 19 jaar de scepter zwaaide in Almelo. De wedstrijd moest onderbroken worden omdat er buitensporige hoeveelheden confetti het voetbalveld op vlogen. Maar dat is juist mooi vindt Erben. Hij ziet dat Jan Smit het leuk vindt om dan de boel aan te pakken. Zo een voorzitter is hij, volgens Erben.

Hij heeft stiekem ook een beetje voor Feyenoord gescout bij Heracles. Want de Feyenoordscouts waren niet aanwezig in Almelo. Die zaten misschien al in te drinken op de Coolsingel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jeffrey Herlings wint in MXGP

Het mooiste moment afgelopen sportweekend vond Erben Wennemars de eerste Grand Prix overwinning van motorcrosser Jeffrey Herlings in de zwaarte klasse: de MXGP. In Letland pakte hij schijnbaar gemakkelijk zijn eerste overwinning na een seizoen vol blessures en een verplichte overstap uit de lichtere klasse waar hij onbedreigd jaren achtereen wereldkampioen werd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gaat Erben gelijk krijgen over de wederopstanding van Feyenoord of wordt het een leren traktatie? Luister zondag vanaf 14:00 uur naar NPO Radio 1 voor verslag van alle wedstrijd in de ontknoping van de eredivisie 2016-2017.

Ster advertentie
Ster advertentie