appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

NOS Radio 1 Journaal

Trump wil sancties Rusland opheffen in ruil voor kernwapendeal

maandag 16 januari 2017, 07:08 uur

Angela Merkel heeft catastrofale fouten gemaakt. Het is nu te laat om in te grijpen in Syrië. En het maakt niks uit of meer landen de brexit zullen volgen. Dat zegt Donald Trump in het eerste grote internationale kranteninterview dat hij heeft gegeven. Ook kondigde hij aan dat hij sancties tegen Rusland wil opheffen in ruil voor een kernwapendeal. 

De Britse Times en het Duitse Bild spraken Trump in aanloop naar zijn inauguratie, aanstaande vrijdag. Trump weidde in het interview vooral uit over het buitenlandbeleid dat hij van plan is te voeren.  

We spreken correspondent David Jan Godfroid(Rusland), correspondent Jeroen Wollaars(Duitsland) en Europa-correspondent Arjan Noorlander in Brussel.

Vorige pagina