appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan "Downloaden als..." selecteren

{{item_title}}

{{item_subtitle}}

{{item_description}}

Lees meer

Volgende 0 fragmenten van mijn playlist

Onze suggesties

Het nieuws van alle kanten

NOS Radio 1 Journaal

Tesla naar Nederland: 'Let's bring the electric car home'

woensdag 11 januari 2017, 06:00 uur

Minister Kamp van Economische Zaken is in Sillicon Valley voor een economische missie. Hij sprak ook met elektrisch autoproducent Tesla. Het kabinet spant zich in om Tesla over te halen een grote fabriek in Nederland te vestigen. We spraken hem in het NOS Radio 1 Journaal en vroegen wat hij hoopt binnen te slepen tijdens dit bezoek. 

Vervolgens praten we verder met de gedeputeerde van de provincie Groningen, Patrick Brouns. Hij is in het noorden van Nederland bezig met een wereldwijde campagne om Tesla naar Noord-Nederland te halen.

Vorige pagina